Антиросійські санкції з боку США є порушенням міжнародного права - Пєсков

Пєсков висловив співчуття у зв'язку з введенням нових антиросійських санкцій
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія з жалем сприйняла новину про введення нових санкцій з боку США.
"Ми жалкуємо в зв'язку з тим, що подібне рішення було прийнято адміністрацією США і президентом Обамою особисто. Наразі ми вивчаємо ці заяви і опубліковану інформацію. Намагаємося зрозуміти деталі", - заявив Пєсков.
Він назвав санкції "необґрунтованими, незаконними з точки зору міжнародного права", передає РИА Новости.
Зазначимо, санкції введені відносно ФСБ і ГРУ, а також трьох компаній — ЦОР Security, Автономної некомерційної організації Професійне об'єднання конструкторів систем інформатики (АПО ЗА КСІ) і Спеціальний технологічний центр.
Зокрема, у списку санкцій виявився начальник Головного управління Генштабу ЗС РФ (ГРУ) Ігор Коробів, його заступники Володимир Алексєєв, Сергій Гизунов та Ігор Костюков.
Також під санкції потрапили росіяни, які здійснювали кібератаки, Євген Богачов і Олексій Бєлан. Наводяться їх никнеймы: Lastik, lucky12345, Monstr, Pollingsoon і Slavik у першого і Abyrvalg, Anthony Anthony, Fedyunya, M4G у другого.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Білий дім готує пакет санкцій проти РФ, які будуть введені у відповідь злом серверів Демократичної партії під час виборів президента США.

Related

Політика 3670596857341348793

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item