Захарченко просить скасування блокади й амністію



Для відновлення Донбасу потрібні амністія і скасування блокади окупованих територій.
Про це заявив ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко, передає сепаратистський сайт ДАН.
"Вирішенню гуманітарних і економічних питань повинні передувати скасування економічної блокади, амністія для всіх учасників конфлікту і політв'язнів. Самі подумайте, для того щоб зробити обмін полоненими за формулою "всіх на всіх", потрібен закон про амністію, а щоб вирішити всі економічні та гуманітарні проблеми - потрібно для початку скасувати економічну блокаду", - зазначив він.
В одному з інтерв'ю Захарченко заявив, що хоче повернути всі землі, що колись належали Російській імперії. За його словами, найбільше зло для Росії – англосакси. Відтак, якщо перемогти жителів Британських островів, настане "золотий вік Росії".
Понад два роки Донеччина перебуває під окупацією бойовиків. Після референдуму 11 травня 2014 року вони проголосили так звану Донецьку народну республіку. До війни на цих територіях мешкали 3,9 млн осіб, 2016-го - 2,3 млн. Ватажком так званої ДНР проголосили Олександра Захарченка. До війни він мав широкий профіль діяльності - від видання книжок до оптової торгівлі продовольством, алкоголем і тютюном.

Related

Події в Україні 2878922293052819463

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item