ЗМІ: Власником незаконних ігрових залів Києва виявився екс-співробітник МВС, який працює водієм у колишнього регіонала

За словами журналістів, нитки нелегального грального бізнесу можуть вести до сім'ї Авакова
Поширені в Києві незаконні ігрові клуби В мережі виявилися оформленими на екс-співробітника МВС, який працює водієм колишнього нардепа-регіонала, розповідається в програмі Наші гроші з Денисом Бигусом.
Як повідомляється, вказаний гральний бізнес організований за принципом франшизи, коли під маркою В мережі може працювати будь-хто, оформивши відповідний договір.

Журналістам вдалося вийти на посередника, який пообіцяв супровід в налаштуванні бізнесу.
"Одна ігрова точка коштує її власникові 15-20 тис. доларів. Перш за все, потрібно знайти приміщення для клубу і дати адресу представникам "франшизи", які погоджують приміщення з урахуванням його розташування, підготовленості і наявність поблизу "партнерів", - йдеться в розслідуванні.
Наступний крок, купівля сервера у власника мережі, вартістю в тисячу доларів, консолей (кнопки для гри по 200-230 доларів) і касового комп'ютера.
"І головне, 30-36% від загального прибутку власник клубу ігрових автоматів віддає власнику франшизи. Останній, в свою чергу, гарантує власнику ігрової точки - безпека від правоохоронців", - зазначають Наші гроші.
При цьому офіційний засновник ТОВ В мережі - Сергій Прилипко, який до недавнього часу був співробітником спецпідрозділу МВС Кобра.

Прописаний власник мережі у міліцейському гуртожитку в Києві, однак, крім ігрових клубів на нього оформлені охоронні компанії Гарант сервіс 2016 і Українське бюро охоронної безпеки.
Живе він з родиною в невеликій квартирі в Василькові, і, за словами сусідів і дружини - працює водієм.
"У березні поточного року поліція виписала Прилипко штраф за порушення правил дорожнього руху. В цей час екс-мвсник керував машиною, зареєстрованою на колишнього нардепа-регіонала Володимира Продивуса", - кажуть журналісти.
У свою чергу Продивус тісно пов'язаний з заступником міністра внутрішніх справ Сергієм Чеботарем, який раніше виявився фігурантом скандалу з закупівлею тактичних рюкзаків за участю сина голови МВС Олександра Авакова.
Детальніше про нелегальний гральний бізнес і про те, хто за ним стоїть - дивіться у сюжеті.


Related

Гаряча новина 2053125814251730573

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item