На Волині легковик врізався в дерево: троє загиблих

Двоє пасажирів Opel наразі перебувають у реанімації 
У Волинській області у ніч на суботу, 31 грудня, внаслідок ДТП загинули троє осіб, ще двоє госпіталізовані до реанімації, повідомили в поліції області.
За даними правоохоронців, аварія сталася опівночі на автодорозі Львів-Радехів-Луцьк поблизу села Терешківці Горохівського району. Попередньо встановлено, що водій автомобіля Opel Vectra не впорався з керуванням та на швидкості врізався у дерево.
"Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів легковика, 18-річна мешканка Горохівського району та 28-річний житель Іваничівського району, загинули на місці. Ще двоє пасажирів, віком 20 та 22 роки, мешканці Іваничівського району, госпіталізовані у відділення реанімації районної лікарні", - заявили у поліції.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, у Харкові 27 грудня на кільцевій дорозі поблизу села Кулиничі п'яний водій автомобіля Toyota виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з ВАЗ-2102. Внаслідок ДТП загинула восьмимісячна дівчинка, яка була в автомобілі ВАЗ-2102, а її батьки отримали травми.

Related

Гаряча новина 4600725071630316632

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item