Один із грабіжників у Княжичах був співробітником ГУБОЗу

Один із грабіжників у Княжичах був співробітником ГУБОЗу

Один з грабіжників у Княжичах Київської області, яких планували затримати правоохоронці, - ветеран органів внутрішніх справ, екс-співробітник Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ україни (ГУБОЗ МВС) Ігор Касян. 



Про це написав прес-секретар МВС Артем Шевченко на своїй сторінці в Facebook.
"За версією слідства, ветеран ОВС, Колишній співробітник ГУБОЗ МВС Ігор Касьян є вагомою фігурою в групі підозрюваних "розбійників з Княжичів" і зараз знаходиться під вартою строком на 2 місяці без права застави", - повідомив Шевченко.
За його словами, Касян також входив у групу оперативників з ГУБОЗ, які охороняли ключового свідка Юрія Нестерова в так званій справі "міліціонерів-перевертнів полковника Гончарова".
"Завдяки Нестерову вдалося викрити "всю добре законспіровану міліцейсько-бандитську групу, яка спеціалізувалася на викраденнях і вбивствах", додав Шевченко. "Тепер слідство, яке підозрює цю групу у створенні нового злочинного конгломерату з нинішніх і колишніх правоохоронців і бандитів, буде також доводити винність кожного її учасника, деякі з яких вже співпрацюють зі слідством", - зазначив прес-секретар МВС.

Related

Суспільство 2796733247791720705

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item