ЗСУ випробували "Фантом" і повітряні бойові безпілотники


На полігоні Гончарівське Чернігівської області пройшли випробування безпілотної техніки наземного та повітряного використання.
Про це розповів секретар РНБО Олександр Турчинов у п'ятницю, повідомляє прес-служба відомства.
За словами Турчинова, відбулись випробування безпілотного багатофункціонального мінібронетранспортеру "Фантом", який вже раніше був представлений "Укроборонпромом".
"Сьогодні перевірялись його здатність з різних положень, в тому числі, під час руху, точно вражати цілі. Результатом ми задоволені", - сказав він.
Турчинов також розповів, що "непогано під час випробувань себе зарекомендував і безпілотний бойовий модуль, поставлений на БМП", який можна використовувати на звичайних БМП та БТР.
"Окрім того, були випробувані тактичні розвідувально-ударні безпілотні авіаційні комплекси, які дозволяють не тільки знаходити ворога, але і точно вражати визначені цілі", - повідомляє прес-служба.
За словами Турчинова, були також випробувані спеціальні боєприпаси осколочно-фугасної, кумулятивної та термобаричної дії разом із засобами наведення.
Як відомо, у жовтні на виставці "Зброя і техніка" в Києві відбулася перша публічна демонстрація безпілотного тактичного багатоцільового транспортного засобу "Фантом" виробництва ДП "СпецТехноЕкспорт".

Related

Події в Україні 6767695182448760265

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item