Науковці виявили, як швидко вивчити іноземну мову

Науковці виявили, як швидко вивчити іноземну мову


Нову технологію вивчення іноземної мови розробили американські вчені. 
Науковці встановили, що швидкість освоєння нової мови залежить не від волі та наполегливості людини. 
Від кількості мовних патернів (набір стереотипних поведінкових реакцій або послідовностей дій) в мозку.
В експерименті взяли участь 19 осіб різних вікових груп. Піддослідні ніколи не вивчали другу мову. Заняття проходили двічі на тиждень по 30 хвилин в день протягом 8 місяців.
Виявилося, якщо в учнів були недостатньо розвинені лінгвістичні ділянки кори головного мозку, їх успіх був мінімальний. Навіть якщо для освоєння мови вони докладали максимум зусиль. Найуспішніший "лінгвіст" перевищив показники найслабшого учня у два рази.
Дослідження американських вчених на прикладі використання "Швидкого мозку" дозволяють передбачити, кому знання будуть даватися легко. Задля цього варто лише проаналізувати специфіку діяльності головного мозку людини.
Технологію "Швидкий мозок" спеціально розробили для військових цілей. Ці методики допомагали у найкоротші терміни освоїти другу мову з нуля.
Українська студентка створила міжнародну платформу для вивчення мов. На порталі користувачі можуть спілкуватися між собою і водночас вивчати мови. Наразі їх сім: англійська, французька, іспанська, італійська, німецька, українська і російська. Спілкування відбувається в чаті, за допомогою аудіо- і відеодзвінків.

Related

Цікаво 9134399568880007332

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item