Викрили роль Савченко у планах Кремля

Викрили роль Савченко у планах Кремля

Кремль використовує народного депутата Надію Савченко у руйнуванні України як держави.
Про це "Еспресо" сказав колишній член контактної групи, дипломат Роман Безсмертний.
"Очевидно, що втягнувши в цей процес Савченко (переговорів із бойовиками. - Gazeta.ua), власне, в такому статусі, Кремль фактично досягає мети. Він руйнує цілісність позицій України, це перше. Друге – він спровоковує всередині українського суспільства і насамперед політикуму протистояння. Третє – він вносить бацилу недовіри всередину самого суспільства", - пояснив він.
За словами Безсмертного, на руку Кремлю і скандал навколо плівок депутата-втікача Олександра Онищенка.
"Якщо цей фактор поєднати, скажімо, з плівками Онищенка, окремішнім "Мінським" процесом, у якому бере участь Надія Савченко, то насправді йдеться про чергове руйнування України як держави", - заявив Безсмертний.
"У Мінському процесі не ведуться переговори з ватажками терористичних організацій. Мінські переговори – це перемовини між Україною і Росією. І те, що там на приставних стільцях сидять люди, делеговані з Луганська й Донецька, – нічого не означає", - зауважив експерт.
"Очевидно, що завдання у Кремля – дестабілізація політичної ситуації в Україні. І все, до чого залучена Савченко, – це спроба підірвати і так хитку стабільність в Україні. Але інкорпорувавши цю бацилу, можна наробити дуже багато лиха.
Я пропоную і Надії, і українським політикам думати. У нас маса проблем, претензій до виконавчої влади, президента, парламенту, але в усьому є межа. Не треба доходити до того, що ми будемо руйнувати державу", - сказав дипломат.
Голова Верховної Ради Андрій Парубій офіційно оголосив про виключення народного депутата Надії Савченко з фракції "Батьківщина".
Приводом для відрахування стали таємні переговори в столиці Білорусі Мінську з ватажками ДНР і ЛНР. За інформацією СБУ, Савченко обговорювала питання амністії і зняття економічних санкцій.
Пізніше Савченко порівняла бойовиків із майданівцями і заявила, що не вважає Захарченка і Плотницького терористами.

Related

Політика 5742209295666247439

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item