"Липецька фабрика багато значить у вирішенні конфлікту на Донбасі" - Парасюк



Є два варіанти завершення війни на Донбасі.
Про це позафракційний депутат Володимир Парасюк сказав в інтерв'ю Lb.ua.
"Є дві ідеї вирішення проблеми. Перша – це просто закінчити АТО. А друга – це введення військового стану. Назвати Росію ворогом, і тоді сідаємо говорити. Нам створили дві фейкових республіки, а Путін при цьому – третя особа. Тут треба приймати рішення. Ви повірте, Липецька фабрика дуже багато значить у вирішенні конфлікту на сході України", - зауважив він.
Водночас депутат зауважив, що "завершив би АТО".
"Усім, хто не хоче єдину Україну, - квиток в один бік", - сказав він.
На запитання: "Тобто ті, хто не згодні, мають поїхати в Росію?" - Парасюк відповів: "Я вважаю, що ті, хто не згодні, порушують Конституцію України, мають сидіти в тюрмі".
Щодо плану реінтеграції Донбасу депутат зауважив: "Ключовим моментом на Донбасі є те, що якщо держава забезпечить певний соціальний пакет, тамтешні жителі будуть любити Україну до втрати свідомості. Але є люди, які ніколи в житті цього робити не будуть".
Президент Петро Порошенко після вступу на посаду 2014 року заявив про намір продати активи. Для цього найняв інвестиційні компанії Rothschild і ICU.
Через відсутність покупців 14 січня 2016-го був підписаний договір, за яким Порошенко передав свою частку в корпорації Roshen у незалежний "сліпий" траст Rothschild Trust на час свого президентства.
Roshen об'єднує низку кондитерських фабрик, зокрема у російському Липецьку.

Related

Політика 17303166369938053

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item