Порошенко з Полтораком подалися на Донбас



Сьогодні президент Петро Порошенко разом із міністрами відвідає відкриття телевежі під Слов'янськом, яку зруйнували бойовики.
У заходах братиме участь міністр оборони Степан Полторак.
"Урочисте відкриття телевежі відбудеться після обіду. Запланована участь, крім керівника області Павла Жебрівського, віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка, міністра інформаційної політики Юрія Стеця", - повідомили в Донецькій облдержадміністрації.
Як передає "Остров", у співробітників управління державної охорони виникли питання до трьох представників ЗМІ, акредитованих на висвітлення участі президента у відкритті телевишки.
Йдеться про журналістів Донецького обласного державного телебачення і "Еспрессо.TV".
Коли автобус з представниками ЗМІ прибув до телевежі на горі Карачун, журналістів перевірили за списками. До двох з них у працівників УДО виникли питання. Кореспондентів посадили в автівку, де проводять з ними бесіду.
Під час підготовки до візиту глави держави силовики вжили серйозних заходів безпеки. На шляху на гору Карачун через кожні 200-300 м стоять люди в камуфляжі. На дорозі до вишки чергує броньована машина. Територію навколо телевежі ретельно перевірили люди в маскхалатах.

Related

Події в Україні 6694198883036490652

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item