У Бразилії поліцейський зізнався, що вбив посла Греції на прохання його дружини

Тіло Киріакоса Амиридиса було доставлено на батьківщину
У Бразилії поліцейський Сержіу Морейра зізнався у вбивстві грецького посла Киріакоса Амірідіса на прохання дружини дипломата, повідомляє Euronews.
Повідомляється, що згідно з отриманим наслідком визнання, поліцейський зарізав посла на прохання його дружини, своєї коханки.
Відзначається, що в злочині також брав участь двоюрідний брат Морейра, який отримав за вбивство 80 тисяч реалів (25 тисяч доларів).
Спочатку дружина дипломата Франсуаза Амірідіс стверджувала, що її чоловік вийшов з дому і зник безвісти. Потім поліція виявила на дивані сліди крові Киріакоса Амірідіса. Пізніше була знайдена його згоріла машина з останками вбитого посла.
Суд в Ріо-де-Жанейро на прохання слідчих видав ордер на арешт всіх трьох фігурантів справи. Тіло Киріакоса Амірідіса було доставлено на батьківщину.
Раніше повідомлялося, що в ніч на п'ятницю, 30 грудня, в Ріо-де-Жанейро був виявлений згорілий автомобіль посла Греції Киріакоса Амірідіса разом з обвугленим тілом всередині.
Пізніше бразильські слідчі повідомили, що у вбивстві посла Греції підозрюється місцевий поліцейський, у якого був роман з дружиною вбитого.

Related

Події у світі 1836844603107748516

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item