Трагедія у Княжичах: поліція показала фото зловмисників та їх зброю



У Національній поліції розповіли подробиці затримання групи зловмисників, під час вистеження яких сталася перестрілка у Княжичах під Києвом, що призвела до загибелі шістьох правоохоронців.
Про це розповів т. в. о. голови Нацполіції Вадим Троян, пише прес-служба правоохоронного відомства.
Зловмисників, у яких вилучили зброю, боєприпаси та спеціальне обладнання, підозрюють у скоєнні серії нападів на елітні приватні будинки та офісні приміщення.
4 грудня, вранці на в'їзді у Київ, у Деснянському районі, оперативники впіймали банду, коли вони із села Княжичі Броварського району мікроавтобусом "Мерседес Віто" приїхали до двох завчасно підготовлених автомобілів "Тойота Ленд Крузер 200" чорного кольору.
"У результаті оперативної роботи була виявлена злочинна група, яка діяла на теренах Києва та Київської області. До складу злочинної групи входили кілька осіб, серед яких були вже судимі за розбої. Усіх підозрюваних затримано", - доповів керівник Нацполіції.






Він додав, що троє із них - жителі Києва та області, ще один - зі Львівської області.
"У їхніх транспортних засобах виявили арсенал зброї (зокрема два пістолети "Глок", пістолет Макарова із глушником), боєприпаси, у тому числі гранати, спеціальне тактичне обладнання (рації, пристрої для заглушення радіосигналів) та інші речові докази, які вказують на їхню протиправну діяльність", - йдеться в повідомленні.
Зараз тривають обшуки в їхніх автомобілях та помешканнях. Уже вилучено велику кількість зброї, боєприпасів та вибухівки.
Кримінальні провадження розслідуються за ст. 187 КК (розбій).
У селі Княжичі, поруч з містом Бровари на Київщині, сталася перестрілка між співробітниками правоохоронних органів.
Група затримання карного розшуку та спецпідрозділ КОРД вичікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.
Загинуло 5 поліцейських. Інформація про смерть шостого не підтвердилася.

Related

Події в Україні 6861190825218454187

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item