Насіров повідомив ЗМІ, що Фіскальна служба розслідує дії Марушевської за підозрою в корупції

Насіров заявив про розслідування щодо Марушевської у зв'язку з недооціненням товарів
Голова фіскальної служби України Роман Насіров заявив, що екс-керівник Одеської митниці Юлія Марушевська підозрюється у корупції.
У коментарі Reuters він повідомив про розслідування Фіскальної служби щодо Марушевської у зв'язку з недооціненням товарів та іншими порушеннями, які він не назвав.
Голова ДФС також не уточнив, чи підозрює Фіскальна служба ще когось, крім Марушевської, у незаконних діях.
За словами Насірова, протягом кількох тижнів після звільнення Марушевської доходи Одеської митниці зросли на 30% або 300 млн гривень.
Зазначається, що раніше в офісі Насірова вже заявляли про скорочення доходів Одеської митниці. У відповідь в офісі Марушевської стверджували, що деякі корумповані підприємства стали уникати Одеської митниці через проведені там реформи.
У коментарі агентству Марушевська відкинула всі звинувачення Насірова, звинувативши його самого у зриві її спроб припинення корупції в Одеському та інших портах. За її словами, розслідування щодо неї "не має сенсу" і "просто показує, що ця система не готова до змін".
У свою чергу, Насіров заперечує звинувачення Марушевської.
Нагадаємо, 5 грудня колишній керівник Одеської митниці Юлія Марушевська опублікувала на своїй сторінці у Facebook фото наказу Державної фіскальної служби про своє звільнення.
У коментарі до фото вона зазначила, що цьому наказу передували п'ять доган, "які прем'єр-міністр Володимир Гройсман безуспішно доручав скасувати", оголошення неповної службової відповідності та її заява на звільнення.
14 листопада керівник Одеської митниці Юлія Марушевська написала заяву на звільнення з посади. "Реалізація проекту реформ дійшла до безвихідної ситуації", - заявила Марушевська.
В своєму інтерв'ю НВ Марушевська пояснила причини свого рішення. 
"Всі ті схеми основні та корупційні потоки на митниці, які існують - існуюють за "кришуванням" Державної фіскальної служби. Тому, коли ми у себе зупинили, наприклад, маніпуляції з вантажами конфіскованими, то відразу з’явилися догани на нас. Тобто з боку ДФС постійно були такі речі. Ніхто не дзвонив мені по телефону і не казав: не лізь туди, або не лізь сюди, але адміністративним шляхом такі сигнали я отримувала постійно", - сказала Марушевська.

Related

Економіка 3226338505252896492

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item