У Пентагоні констатували необґрунтованість претензій Росії до українських навчань

Пентагон: "Ми знаємо про претензії Росії"
Ракетні навчання, що проводиться Україною, є прозорими, а російські претензії на цей рахунок - необгрунтовані, заявила представник Пентагону Мішель Балданца.
"Ми бачили повідомлення про ракетні навчання України над міжнародними водами. Крім того, ми знаємо про претензії Росії в зв'язку з цими прозорими навчаннями", - цитує Балданцу Інтерфакс-Україна.
Крім того, за словами представника Пентагону, "постійні помилкові й оманливі заяви Росії про Україну продовжують відволікати міжнародне співтовариство від реальної проблеми - російської агресії".
Нагадаємо, 1 грудня Україна в рамках військових навчань здійснила 16 пусків ракет українського виробництва. Міністр оборони Степан Полторак і начальник Генерального штабу Віктор Муженко доповіли президенту Петру Порошенку про вдале проведення стрільб в рамках військових навчань.
У навчаннях брали участь екіпажі бойових і транспортних літаків військово-повітряних сил, підрозділи зенітних ракет, військ зв'язку та безпілотної авіації, зенітно-ракетні комплекси С-300.

Related

Події у світі 7737046349632965583

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item