Щоб побачити все як є. Порошенко запросив сенатора Маккейна в Донбас

Порошенко запросив Маккейна оцінити події в Донбасі на власні очі
Президент України Петро Порошенко запросив сенатора США Джона Маккейна, а також сенаторів Ліндсі Грем та Емі Клобучар у Донбас, щоб отримати об’єктивну інформацію про російську агресію.
"Президент запропонував сенаторам здійснити візит на Донбас для отримання об'єктивної інформації про підривні дії російської сторони та її бойовиків, які продовжують провокації та порушують режим припинення вогню", - сказано в повідомленні прес-служби президента.
Спілкування з американською делегацією Сенату відбулося в рамках зустрічі 30 грудня у Києві.
Щодо рішення американських сенаторів не повідомляється.
Крім того, Порошенко відзначив важливість прийняття Конгресом США закону Про підтримку стабільності та демократії в Україні. На його думку, це стало б важливим рішенням в інтересах солідарності та єдності з нашою державою.
В свою чергу, сенатор Джон Маккейн підтвердив свою рішучість щодо допомоги Україні в її боротьбі проти російської агресії.
Також сенатор Маккейн був нагороджений орденом Свободи, сенатор Ліндсі Грем була відзначений орденом Ярослава Мудрого за вагомий персональний внесок у зміцнення відносин між Україною та США.

Нагадаємо, за останніми даними Міноборони України, протягом минулої доби в районі антитерористичної операції в результаті обстрілів бойовиків отримали поранення троє українських військовослужбовців.

Related

Події в Україні 784907236580637371

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item