Морги Луганська переповнені мертвими терористами



Луганські морги не встигають приймати тіла загиблих бойовиків. За минулий тиждень прибули тіла 18 кадрових російських військовиків.
"У період 19-25 грудня цього року втрати противника становили: 18 військовослужбовців вбитими та 38 пораненими", - повідомили в управлінні.
Волонтери та працівники лікарень на окупованих територіях Донеччини та Луганщини називають цифри вдвічі більші. Річ у тім, що в ГУР порахували лише російських "кадровиків". Лікар 1-ї міської лікарні міста Єнакієвого (Донецька область. - ред.) Олександр Чернов нарахував 22 загиблих бойовики у паталогоанатомічному відділенні лікарні, 20 бойовиків зі Світлодарської дуги доставили в морг Дебальцевого (Донецька область. - ред.), 20 тіл у морг Горлівки та 30 трупів терористів - у донецький.
"Наголошую: це лише м'ясо "громадян РФ", в масі своїй, (не)штатних військовослужбовців - таких, які просто прибули з РФ "ідейних" добровольців - в морг Калініна, як правило, не везуть - залишають у моргах "на місцях", - розтлумачив ситуацію Чернов.
Після 18 грудня (початок артобстрілу бойовиками позицій українських військовиків на Світлодарській дузі) змінився звичний режим роботи "цивільних" лікарень на окупованій Донеччині. "Керівництво" ДНР та ЛНР заборонило відвідувати хворих родичам, аби люди не бачили переповнених палат із російськими найманцями та місцевими терористами. Хворих масово виписують, незважаючи на їх стан, аби звільнити місце для "захисників русского мира".
18 грудня 2016 року на Світлодарській дузі сталося бойове зіткнення армії ДНР та українських збройних сил. Обидві сторони зазнали втрат. Вогонь на Світлодарській дузі війська ДНР і ЛНР вели із стрілецької зброї та БМП. Поблизу Талаківки працював міномет.

Related

Події в Україні 5526488693838372586

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item