Захарченко звинувачує путінського помічника в захопленні енергетики ДНР



Захарченко звинуватив начальника Департаменту координації соціально-економічного розвитку регіонів Міністерства економічного розвитку РФ в "монополізації" енергетичної галузі ДНР. Про це у Facebook повідомив координарот групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.
"На думку А.Захарченка, раніше Курченко монополізував енергетичну галузь в ЛНР. А це завдає великої шкоди "республіці", зараз через російські "кураторів" намагається взяти під контроль і енергетичну сферу в ДНР. - написано у повідомленні.
Крім того ватажок ДНР повідомив про основні напрями розвитку на 2017 рік:
Освіта. Продовження роботи щодо визнання РФ документів про освіту всіх рівнів, створення нової нормативно-правової бази, підвищення кваліфікації працівників "органів державної влади і місцевого самоврядування".
Зв`язок. Збільшення щільності покриття оператора "Фенікс", перехід на 4G, впровадження програм "електронний уряд", "електронний облік медичних карт", створення медіа-холдингу з координації діяльності ЗМІ, ведення пропаганди і контрпропаганди, посилення адміністративного контролю за технічним забезпеченням медіа -ресурсів.
Курс на об`єднання з Росією. Налагодження співпраці з суб'єктами РФ (насамперед Астраханської, Білгородської, Московської, Свердловською областями і Ханти-Мансійський автономний округ). У планах розширення зв'язків - проведення спільних культурно-мистецьких заходів та спортивних змагань.
Нагадаємо, понад два роки Донеччина перебуває під окупацією бойовиків. Після референдуму 11 травня 2014 року вони проголосили так звану Донецьку народну республіку. До війни на цих територіях мешкали 3,9 млн осіб, у 2016 році - 2,3 млн. Ватажком так званої ДНР проголосили Олександра Захарченка.
До війни він мав широкий профіль діяльності - від видання книг до оптової торгівлі продовольством, алкоголем і тютюном.

Related

Події в Україні 6929784364919318692

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item