Порошенко вперше прокоментував зустріч Савченко з Захарченком і Плотницьким

Порошенко висловив жаль з приводу переговорів Савченко з ватажками проросійських терористів
Український президент Петро Порошенко вважає, що переговори народного депутата Надії Савченко з ватажками проросійських терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким, які проходили під час їх зустрічі в Мінську, не несуть користі ані їй самій, ані Україні.
Про це він сказав під час поїздки в Івано-Франківську область, відповідаючи на запитання журналістів, передає Інтерфакс-Україна.
"Мені дуже шкода, адже ця людина пройшла великі випробування і я думаю, що такі кроки не несуть користі ані їй, ані країні", - заявив глава держави.
Він також додав, що "за дії народних депутатів несуть відповідальність політичні сили, від яких вони обиралися (Батьківщина)".
Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Савченко 7 грудня таємно зустрілася з ватажками терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" у Мінську.
Плотницький також підтвердив, що він і лідер "ДНР" провели зустріч з депутатом Верховної Ради Савченко.
Зі свого боку радник голови СБУ Юрій Тандіт заявив, що народний депутат не попередила спецслужбу про поїздку до Мінська на зустріч з ватажками "ДНР" і "ЛНР".
Сама Савченко заявила, що метою цієї зустрічі було "посилення Мінського формату".

Related

Політика 5028622057596164356

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item