Прес-центр АТО: Режим тиші не діє, вимушені реагувати адекватно

28 разів обстрілювали українцв в АТО за день тиші
Починаючи з нуля годин 24 грудня, Збройні Сили України суворо дотримуються досягнутих домовленостей стосовно дотримання режиму припинення вогню, повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.
Згідно з повідомленням, російські окупаційні війська протягом дня 28 разів обстрілювали українські позиції з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
"Двічі було здійснено обстріли по одній міні калібру 120 міліметрів в районі населеного пункту Талаківка", - відзначили військові.
В результаті провокаційного вогню бойовиків один український військовослужбовець отримав поранення.
Зважаючи на зазначене та у разі продовження провокаційних обстрілів позицій наших військ Збройні Сили України будуть вимушені адекватно реагувати для запобігання втрат серед особового складу.
Нагадаємо, що 18 грудня російсько-окупаційні війська атакували позиції ВСУ в районі Світлодарської дуги, за даними штабу, у ході двогодинного бою сили АТО завдали поразки бойовикам. Пізніше в Міноборони розповіли подробиці бою на Світлодарській дузі.
Вранці 21 грудня бойовики знову здійснили артилерійські обстріли українських позицій під Світлодарськом.
Тристороння контактна група з врегулюванню ситуації на сході України закликала припинити вогонь в Донбасі з опівночі 24 грудня.

Related

Події в Україні 5194110434404727910

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item