Висланим із США дипломатам не вистачило квитків на літак



Після того, як влада США оголосила про введення санкцій проти ряду російських громадян і компаній, звинувативши їх в організації і здійсненні кібератак на американські політичні інститути, не всі змогли залишити країну у встановлені терміни.
Вислані з США дипломати повинні залишити країну протягом 72 годин. Але напередодні новорічних свят виявилися розкуплені квитки на літаки. Дипломати спробують вилетіти в Москву з Нью-Йорка, де більше шансів знайти вільне місце в літаку на Москву. Але швидше за все новорічну ніч їм належить провести в авіалайнерах.
У четвер влада США оголосили про введення санкцій проти низки російських громадян і компаній, звинувативши їх в організації і здійсненні кібератак на американські політичні інститути.
Також Вашингтон висилає з країни 35 російських дипломатів РФ і закриває дві дипломатичні установи Росії, звинувачуючи їх в розвідувальній діяльності.
У Кремлі такі дії назвали "передбачуваною агресією людей, яким через три тижні йти", а також бажанням нашкодити новій адміністрації обраного президента США Дональда Трампа, яка розпочне виконувати свої обов'язки 20 січня.
Як повідомив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, Москва вживатиме адекватних заходів, але поспішати з ними не буде.

Related

Суспільство 7747811811102226144

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item