Поліграф підтвердив звинувачення на адресу Порошенка - Онищенко



Депутат Олександр Онищенко стверджує про правдивість звинувачень на адресу президента Петра Порошенка.
Про це він написав у Facebook.
"Показник поліграфа – 97% підтвердження моїх заяв. Для прикладу, у криміналістиці вважають достовірними показники вище ніж 70%. Усе, що я кажу про корупцію Порошенка, – це правда", – повідомив він.
За словами Онищенка, його запитували про те, чи отримував Порошенко від нього гроші за голосування, а також чи передавав Порошенко гроші через нього для підкупу інших депутатів.
Депутат заявив, що його перевірку на поліграфі здійснювали "за своєю ініціативою співробітники американських спецслужб, а якщо конкретно – президент ради директорів асоціації поліграфістів США".

Народний депутат Олександр Онищенко заявив, що депутати продають свої голоси у Верховній Раді. Був посередником між Адміністрацією президента та парламентом. Організовував потрібні президентові голосування.
За його словами, купленими, зокрема, були голоси за призначення і відставку генпрокурора Віктора Шокіна, нове призначення Юрія Луценка і відставку з посади голови Служби безпеки Валентина Наливайченка.
Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив про готовність зустрітися з Онищенком у справі про його плівки в будь-якому місці, зручному двом сторонам.
Депутат від "Волі народу" Онищенко виїхав з України. 5 липня 2016 року Верховна Рада дала згоду на притягнення його до кримінальної відповідальності, затримання й арешт. За різною інформацією, він може перебувати у Лондоні, у Варшаві або на Кіпрі.
НАБУ підозрює Онищенка в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в межах договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", реалізація якої завдала збитків державі на суму близько 3 млрд грн.

Related

Політика 4120501332448718311

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item