10 неймовірних гібридів тварин


Гібридні тварини - рідкісні та незвичайні. Переважно такі звірі виведені штучно. Вони з'являються при схрещувані видів, які мають подібні генетичні набори.
Редакція підготувала добірку найбільш неймовірних схрещених тварин
Лігр
10 неймовірних гібридів тварин


Найбільші представники родини котячих. Їхній зріст може досягати більше 2 м, а вага - понад 300 кг. Тварини виведені в результаті схрещування лева і тигриці. Виглядають, як великі леви, але з розмитими смугами. Лігри, навідміну від левів, люблять плавати. У гібрида самці безплідні, самки іноді можуть принести потомство.
Тигролев

Такі дикі кішки з'явилися після схрещування тигра і левиці. Зовні тварина схожа на лева - має гриву та яскраве руде забарвлення. Утім тіло тигролева більше нагадує тигра - воно має характерні розмиті смужки
Левопард

Ця тварина - результат схрещування самця леопарда з самкою лева. На голові тварина має гриву, а тому дуже схожа на лева. Утім решта тіла більше нагадує леопарда. Левопарди мають більші розміри, ніж звичайні леопарди. Вони лазять по деревах та люблять хлюпатися у воді, на відміну від левів.
Зеброїд

Такі звірі з'являються в результаті схрещування зебри з конем, ослом або поні. Зорс – поєднання зебри та коня. Зонк – віслюка та зебри. Зоні – поні та зебри. Усі ці тварини належать до родини зеброїдів.
Зеброїди мають перевагу над звичайними зебрами з практичних міркувань - на них набагато зручніше їздити верхи. Попри схрещування крутий норов зебр нікуди не подівся. Тому із зеброїдами важко налагодити контакт і приручити.
Верблюлама

Тварина - гібрид верблюда і лами. Народжується в результаті штучного запліднення, оскільки відмінність розмірів тварин не допускає природного розмноження. Верблюлама має маленькі вуха і довгий хвіст, як у верблюда. Його копита роздвоєні, як у лами. У верблюлами немає горба. Верблюлама сильне, але невелика тварина
Косаткодельфін

Рідкісний гібрид дельфіна та малої чорної косатки. Розміри гібриди є чимось середнім між вихідними видами. Помісь добре визначається по зубах. Якщо у афаліни їх 88, а у касатки - 44, у гібрида їх 66. У неволі в морському парку на Гавайських островах живуть лише два представники косаткодельфінів.
Полярний грізлі

Тварина виведена шляхом схрещування білого полярного ведмедя і грізлі. Попри генетичну схожість, у природі ці два види уникають один одного. Полярний грізлі має товсте кремово-білим хутро, як у білих ведмедів. У нього довгі кігті, горбата спина, дрібні риси обличчя, як у грізлі.
Свиня із залізного століття

Щоб отримати таку породу, схрестили домашніх свиней з дикими кнурами. Цей гібрид більш ручний, ніж дикий кабан. Утім не такий піддатливий, як звичайні домашні свині. Отримані тварини вирощуються заради м'яса, яке використовується в деяких спеціальних сортах ковбас і інших виробів.
Собакововк

Ці тварини досить часто схрещуються в природі. Поведінка вовка обережна. Він має дуже розвинений інстинкт мисливця. Щелепи у собаки розвинені не так сильно, як у її дикого хижого родича. При схрещуванні вовки більш спокійніші, ніж собаки. Для того, щоб приручити тварину, обов`язково потрібне дресирування.
Гібридний фазан

Птах з'явився в результаті схрещування золотого фазана з алмазним фазаном. Він має унікальний колір пір'я - золотий. Надзвичайне пір'я – особливість лише гібридного птаха.

Related

Цікаво 1983381823460445697

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item