20 українських міст долучилися до всесвітньої акції проти путінської війни



Міжнародна акція "Stop Putin's War in Ukraine 3.0" відбулася в 20 містах України.
Про це повідомляє прес-служба руху "Державницька ініціатива Яроша", передає УП. Він виступив організатором акції в Україні.
На Волині акція відбулася в місті Ковель. У заході взяли участь представники місцевої адміністрації, громадських організацій міста, представники церкви. Відбулося богослужіння та вшанування пам'яті загиблих воїнів АТО.
В Івано-Франківську акція відбулася на Вічевому майдані. В центрі площі був розташований великий щит з картою України, на якій позначили чорним територію бойових дій. Дорослі та діти малювали на цьому щиті різнокольоровими фарбами відбитки своїх рук.
В Рівному акція розпочалася з богослужінням та вшануванням пам'яті загиблих воїнів АТО. Активісти міста Рівного розробили листівки з інформацією про всесвітню акцію "Stop Putin's War in Ukraine 3.0" та закинули їх до потяга "Ковель-Москва", який о 13:19 зробив зупинку на вокзалі міста Рівного.
В Чернігові акція відбулася на Червоній площі біля Стели Небесної Сотні. На підтримку всесвітньої акції "Stop Putin's War in Ukraine 3.0" провели невеличкий флеш-моб.
В Краматорську акція відбулася біля пам'ятника Т.Г. Шевченку. Під час заходу активісти анонсували нещодавно створений у Краматорську Рух опору, першочерговим завданням якого є захист територіальної цілісності та суверенітету України.
В Одесі акція пройшла біля Консульства Росії. З поміж багатьох активістів, в акції взяли участь дружини військовополонених. Перед учасниками акції виступили музиканти.
У Кропивницькому акція відбулася на площі "Героїв Майдану". Серед присутніх були також мер міста та голова облради. Активісти зі снігу зліпили великого сніговика та розмістили на ньому фото Путіна. Охочі жбурляли сніжку у фото агресора.
В Києві акція відбулася на Майдані Незалежності. Зібралося понад сто громадян. В київській акції взяла участь координатор всесвітньої акції "Stop Putin's War in Ukraine 3.0" Ірена фон Бург.
21 січня у багатьох містах світу проходить акція "Stop Putin's War in Ukraine 3.0". Активісти закликають зупинити російську агресію. Мета акції - нагадати світу про війну в Україні та загрозу РФ для інших держав.

Related

Суспільство 2226090142576859629

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item