Бойовики поранили 5 українських військових, 1 загинув


За минулу добу загинув один український воїн, п'ятеро - поранені. 
Про це повідомив спікер АТО Олександр Мотузянік.
"За минулу добу в результаті бойових дій, на жаль, загинув один український військовослужбовець, ще п'ятеро воїнів отримали поранення", - розповів він.
На всіх напрямках зони АТО тривають обстріли. За добу бойовики 62 рази порушували режим тиші.
"На маріупольському напрямку зі 120 та 82-міліметрових мінометів обстрілювали Красногорівку та Мар'їнку. Із гранатометів та стрілецької зброї - Павлопіль, Гнутове, Гранітне, Водяне, Новогригорівку, Широкине, Талаківку, Мар'їнку.
На луганському – зі 122-міліметрової артилерії – по Троїцькому. Зі 120 та 82-міліметрових мінометів та гранатометів різних систем – по Новозванівці та Троїцькому. Із озброєння БТР та великокаліберних кулеметів - по Кримському. По Станиці Луганській – зі стрілецької зброї.
На донецькому напрямку також використовували 120 та 82-міліметрові міномети, обстрілювали наші позиції в районі Авдіївки, Зайцевого, Новгородського, Троїцького. Із гранатометів та стрілецької зброї стріляли по Авдіївці, Майорську, Північному, Новоселівці Другій, Залізному, Верхньоторецькому та Зайцевому. По Опитному вогонь вів снайпер, а по Авдіївці – БМП противника", - розповів Матюхін.

Related

Події в Україні 3065603124611316818

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item