Нацрада відмовила в ліцензії каналам групи 112



Регулятор відмовив регіональним компаніям, які ведуть мовлення в цифровому багатоканальному мультиплексі МХ-5.

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення знову відмовила телеканалу "112 Україна" в переоформленні регіональних ліцензій. Про це повідомляє прес-служба Нацради у вівторок, 24 січня.

Регулятор відмовив регіональним компаніям, які ведуть мовлення в цифровому багатоканальному мультиплексі МХ-5 з емблемою "112 Україна", - "Аріадна ТБ", "Лідер ТБ", "Партнер ТБ", "ТБ Вибір", "Новий формат ТБ" у переоформленні ліцензій у частині зміни програмної концепції мовлення. Як сказала заступник глави Нацради Уляна Фещук, ці мовники щомісяця звертаються до регулятора з аналогічним проханням про переоформлення ліцензій таким чином, щоб вони абсолютно збігалися з програмною концепцією телеканалу "112 Україна" за супутниковомою ліцензією. Однак такі зміни не відповідають умовам ліцензій регіональних мовників, які вони отримали на конкурсі.
"Представники компаній ухиляються від отримання кореспонденції від регуляторного органу із запрошенням їх на засідання і не з'являються на розгляд їхніх питань. Також за рішенням Національної ради тривають судові провадження", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, у вересні повідомлялося, що акціонер телеканалу "112 Україна" Андрій Подщіпков попросив політичного притулку в Австрії.

Related

Політика 3434805070300699912

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item