Знайшли стрільця, який поранив 6-річного хлопчика


6-річного хлопчика із Дніпра, який отримав вогнепальне поранення в груди, підстрелив на рік страший товариш.
Про це повідомила речниця ГУ НП у Дніпропетровській області Анна Старчевська.
"Подія сталася не на вулиці, а в квартирі. Постраждалий з матір'ю були в гостях. Коли дорослі були на кухні, хлопчики 6 і 7 років гралися в кімнаті. Почувся хлопок. Коли прибігли дорослі в кімнату, то побачили поранену дитину. З'ясувалося, що діти знайшли пістолет під патрон Флобера і під час гри з ним несподівано пролунав постріл. Старший із необережності вистрілив у бік молодшого", − розповіла Старчевська.


За її словами, справу, ймовірніше, перекваліфікують у нанесення тілесних ушкоджень з необережності. А дорослих збираються притягнути до відповідальності за завідомо неправдиві свідчення.
23 січня у Дніпрі на житловому масиві Придніпровськ 6-річний хлопчик отримав поранення у груди. Тоді батьки повідомили, що почули хлопок, коли проходили повз арку біля будинку. Після чого дитина раптом вхопилася за груди. Лікарі виймали кулю близько 10 годин. Життю хлопчика нічого не загрожує. За кілька днів півсотні поліцейських займалися відпрацюванням території і опитуванням свідків події. Свідки плуталися у своїх свідченнях. За підсумками проведених оперативно-слідчих дій поліцейським вдалося з'ясувати, що дитина була поранена під час дитячих ігор зі зброєю.

Related

Гаряча новина 5046106290790177980

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item