Син Царьова судиться за маєток із переселенцями



Син колишнього нардепа від Партії регіонів Олега Царьова Максим подав позов у суд проти переселенців, які живуть у будинку його батька. 
Дім розташований у селищі Старі Кодаки під Дніпром.
"В Дніпропетровському районному суді 26 січня відбудеться засідання за позовом Максима Царьова. Він вимагає виселити з будинку його батька, оголошеного в розшук майже три роки тому, переселенців, які заселились у його дачний будинок", - повідомляє Firstsocial.info.
Коли нардеп залишив будинок, його родичі теж виїхали з дому. Дружина Царьова, за словами активістів "Автомайдану", проти поселення переселенців не виступала. Частина речей на той момент або постраждала від пожежі, яка трапилася наприкінці травня 2014 року, або була вивезена.
Максим Царьов вже подавав позов до Дніпропетровського районного суду на одного з нинішніх мешканців будинку – Володимира Моїсеєва. Переконував, що будинок був подарований йому у 2005 році. Наприкінці лютого 2015 року суддя вирішив закрити справу через паралельну кримінальну справу, яку порушили за фактом підробки договору дарування будинку.
Шевченківський райсуд Києва 31 січня 2017 року розпочне розгляд справи проти колишнього депутата Верховної Ради від фракції Партії регіонів Олега Царьова.
Про це йдеться в судовій повістці, яку опублікував "Урядовий кур'єр".

Related

Суспільство 3950663860031057990

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item