Лещенко збирає компромат на Ляшка на замовлення Пінчука?



Народний депутат Сергій Лещенко готує компромат на лідера Радикальної партії Олега Ляшка.
Лещенко ініціював звернення до Національної агенції з питань запобіганню корупції через відпочинок головного радикала у Таїланді. Йдеться про те, що вартість перельоту Ляшка на відпочинок перевищує 100 тис. грн, а значить ці витрати мають бути відображені в електронній декларації лідера РПЛ. Як свідчить переписка Лещенка зі своїм помічником Мариною Бардіною, звернення до НАЗК підготовлене саме з його ініціативи.
Водночас журналісти відзначають, що інтерес Лещенка до перельотів Ляшка є елементом підготовки компромату на лідера РПЛ.
"У нього квитки Ляшка та інша особиста інформація, яку неможливо отримати з відкритих джерел. Сидячи у залі парламенту, Лещенко керує кампанією проти Ляшка. Дає завдання журналістам "Схем", депутатам із групи "Єврооптимісти", дає доручення готувати звернення", - пишуть блогери, підкреслюючи замовний характер цієї кампанії.
Журналісти наголошують, що у відповідь Ляшко мав би звернутись до НАЗК з проханням перевірити те, як часто сам Лещенко користується чартерами та куди літає. Зокрема, журналіст Андрій Дзиндзя відзначає, що Лещенко "літає до Москви, як до себе додому".
Блогер Петро Терентьєв, відомий як Greg Davis, припускає, що кампанію проти Ляшка розгорнуто через те, що він почав критикувати Надію Савченко.
"Ляшко може зробити негативний рейтинг Савченко в електоральній групі, в якій Савченко намагається отримати рейтинг", - пише він. А також нагадує, що саме канали Пінчука розкручували Савченко, саме Пінчук недавно виступив із тезами, схожими із позицією Савченко, а також "саме Пінчук оплачує Лещенка та його подружку".
Участь народного депутата Сергія Лещенка в організованому олігархом Віктором Пінчуком у Давосі сніданку стала предметом іронії у соціальних мережах.

Related

Політика 2258362500837609265

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item