Футболіста за злий комент вигнали з команди

Гаррі Артер

Гитчин Таун вжив негайних заходів у зв'язку зі скандалом, що розгорівся вчора.
 
Нагадаємо, вчора англійські мас-медіа підірвала скандальна новина про твіт невідомого футболіста з десятого англійського дивізіону.
 
Елфі Бейкер, який належить Гитчин Таун (сьомий дивізіон), але виступає на правах оренди за Кодикоут, у буквальному сенсі познущався над хавбеком Борнмута Гаррі Артером.
 
Напередодні Борнмут, перемагаючи в матчі з Арсеналом за рахунку 3:0 втратив перевагу (3:3), що і прокоментував Бейкер, написавши на адресу Артера таке:
 
"Велика метушня, такий ажіотаж, а зрештою - саме розчарування. Точнісінько, як після тих дев'яти місяців, які збігли із народженням твого дитятка".
 
У такий спосіб Бейкер натякав на трагедію в родині Артера, у якого у 2015 році народилася нежива дитина. Мерзотний твіт викликав праведний гнів по всій Британії, і клуб, який володіє правами на Бейкера вдався у зв'язку із цим до невідкладних заходів, відрахувавши скандального футболіста зі складу.
 
"У світлі безвідповідальної і антисоціальної поведінки Гитчин Таун розриває відносини з Елфі Бейкером і припиняє з ним співпрацю. Рішення виконується негайно."
 
Що стосується самого Бейкера, то він вже зізнався, що йому соромно за свою поведінку. За його словами, це був найгірший вчинок у житті, який він будь-коли робив. Футболіст визнав, що рішення щодо його відрахування з клубу є правильним. Свій вчинок він називає незбагненним і виправдовується впливом алкоголю, вжитого того вечора, і розчаруванням від гри Арсеналу.

Related

Суспільство 4555627142088248464

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item