На Рівненщині батько повісився на могилі свого малюка



Батько не витримав смерті сина і повісився поруч з його могилою.


Відчайдушний самогубство сталося в селі Мала Любаша Костопільського району. На місцевому цвинтарі дружина знайшла повішеним чоловіка біля могили померлого сина, повідомили прес-службі управління Нацполиции в Рівненській області. Повішеним на дереві на території кладовища 32-річного місцевого жителя знайшла дружина.
За словами родичів, чоловік скоїв суїцид через смерть двомісячного сина. За словами рідних, ще близько 23 години господар був удома, і, коли вранці прокинулася дружина, чоловіка не було ні в хаті, ні на подвір’ї. Відійшовши кілька метрів від будинку, вона помітила підозрілу картину на кладовищі, адже проживали недалеко від нього.
З’ясувалося, що в червні минулого року в родині помер двомісячний син. У дитини була висока температура і лікарям не вдалося врятувати життя немовляти. Чоловік тривалий час дуже переживав втрату дитини. Тому рідні пов’язують його вчинок саме з цією трагічною подією.
Правоохоронці під час поверхневого огляду ознак насильницької смерті не виявили. Згідно лікарського свідоцтва про смерть чоловіка настала внаслідок механічної асфіксії через здавлення шиї при повішенні.

Related

Суспільство 455815971823988212

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item