Керівник поліції Житомирщини розповів, ким були учасники масштабної перестрілки в Олевську

Головний фігурант конфлікту - кримінальний авторитет зі Львівської області, повідомив Печененко
Голова поліції Житомирської області В'ячеслав Печененко заявив під час брифінгу, що у збройному конфлікті, що стався у ніч на 16 січня в місті Олевську на Житомирщині, брали участь представники Київської, Житомирської та Львівської областей, а загиблим виявився житель Київщини.
Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на власного кореспондента.
За словами Печененка, напередодні перестрілки біля розважального закладу сталося "звичайне непорозуміння", внаслідок чого розв’язалася бійка.
"Кримінальні елементи з Львівської області, які проживали раніше в Олевську, після вживання алкоголю намагалися безкоштовно пройти до цього нічного закладу, через що сталося непорозуміння з охоронцем, потім підійшов керівник закладу – вони посварилися-побилися", - розповів керівник поліції Житомирської області.
Після цього, "місцеві та "львівські" хлопці, кажучи по-простому, призначили зустріч наступного дня", причому обидві сторони конфлікту прийшли на цю зустріч зі зброєю.
"Більшість людей, які брали участь у цьому конфлікті, навіть не з Олевського району, – їхні особи встановлені. Зараз проводяться розшукові дії, тому що це представники трьох регіонів України – Київської, Житомирської, Львівської областей", - заявив Печененко.
Він також повідомив, що загиблий у конфлікті чоловік був мешканцем Київської області, а головний фігурант конфлікту - кримінальний авторитет зі Львівської області. Саме він запросив людей з інших регіонів підтримати себе.
Печененко запевнив, що найближчим часом усі учасники стрілянини будуть затримані та нестимуть кримінальну відповідальність. Він повідомив, що на місці події правоохоронці вилучили понад сто речових доказів та скерували їх на експертизу.
Він також повідомив, що кулі та гільзи, знайдені на місці злочину, підтверджують, що було застосовано травматичну та вогнепальну зброю, а також вибухнула гранати РГД-5. Причому одному з потерпілих, якому вогнепальним пораненням розтрощило кістку, ампутували частину ноги.
Перед цим у поліції заявляли, що конфлікт, внаслідок якого були поранені шестеро людей і одна людина загинула, виник "як на побутовому ґрунті, так і в результаті кримінальних розборок між місцевими жителями і приїжджими із Львівщини".
Після перестрілки в Олевську Житомирської області в місті оголосили план-перехоплення Сирена. В Олевську також посилили заходи безпеки.
У Мережі опублікували відео з місця перестрілки.

Related

Гаряча новина 4192314649958720382

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item