Серед населення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей ростуть протестні настрої. Люди невдоволені діями оку...



Серед населення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей ростуть протестні настрої. Люди невдоволені діями окупаційної прокремлівської "влади".
Про це у Facebook пише головне управління розвідки Міністерства оборони.
"Насамперед через систематичну заборгованість у виплатах заробітної плати та пенсій", - повідомляють у відомстві.
Більшість населення самопроголошених "республік" через відсутність навіть мінімальних коштів не має можливості на належному рівні відсвяткувати Новорічні та Різдвяні свята.
Також на окуповану частину Донбасу з Росії завозять продукти низької якості з "гумконвоями".
"Постійно фіксується завезення низькоякісних, третьосортних товарів, у т.ч. м'ясної продукції та алкогольних напоїв, які не користуються попитом навіть в Росії і є умовно придатними для споживання", - йдеться у повідомленні.
Розвідка вказує на свавілля співробітників т.зв. "правоохоронних органів" ДНР/ЛНР, які під приводом боротьби з "агентурою спецслужб України" вдаються до необґрунтованих арештів, пограбувань, тортур і катувань, переслідуючи при цьому власні інтереси та намагання збагатитись за рахунок місцевих мешканців, особливо тих, хто займається підприємницькою діяльністю.
Минулої доби бойовики продовжили гатити по всіх напрямках на Донбасі.
На Маріупольському – з артилерії та мінометів різних калібрів вони неодноразово вели вогонь по Водяному, Широкиному та Павлополю.
З гранатометів та стрілецької зброї – по Талаківці, Мар'їнці, Гнутовому, Водяному, Широкиному, Павлополю. По Широкиному та Талаківці вогонь вели снайпери.
На Луганському напрямку – по Кримському, Станиці Луганській, Новоолександрівці, Новотошківському та Новозванівці – з гранатометів.
На Донецькому – з мінометів та великокаліберних кулеметів – по позиціях ЗСУ в районі Луганського та Авдіївки.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item