Школярки отруїлися "базарним" портвейном



Дві учениці 9 класу отруїлися алкоголем. Це сталося у місті Краматорськ Донецької області. 
Дівчат знайшли непритомними в снігових заметах. Про це повідомляє прес-служба ГУНП Донецької області.
У поліцію звернулися 14 січня мешканці будинку по вул. Бєляєва. Біля будинку вони знайшли двох дівчат з ознаками алкогольного сп'яніння, які перебували в несвідомому стані в заметі. "Швидка" госпіталізувала школярок в дитячу реанімацію ДТМО з діагнозом "побутова алкогольна інтоксикація".
Правоохоронці встановили, що дівчата вживали спиртне разом з 17-річним двоюрідним братом однієї з них. Хлопець купив алкоголь у торговому кіоску на місцевому ринку.
Після надання медичної допомоги життю дітей нічого не загрожує. Подію внесено до журналу єдиного обліку, вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов'язків по вихованню дитини, так як і торговельний заклад, який продав спиртне неповнолітнім.
У Херсонській області почали продавати косметичний засіб "Боярышник", завезений із Росії. Косметичний засіб популярний у Росії як алкогольний напій. Часто ним отруюються. Так, в Іркутську померли 77 осіб, які пили засіб для ванн. Там встановили, що причина масової загибелі людей - метанол, яким виробники замінили етиловий спирт. В області ввели режим надзвичайної ситуації.

Related

Суспільство 7735834178418175313

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item