Порошенко і Саакашвілі обмінялися гучними звинуваченнями

Саакашвілі заявив, що звинувачення Порошенка - "нахабна брехня"
Під час представлення нового голови Одеської ОДА Максима Степанова президент Петро Порошенко жорстко розкритикував роботу попереднього керівника області Міхеїла Саакашвілі.
Так, зокрема, він дорікнув того за непотрібний піар, проблеми з будівництво доріг і скандал навколо Центру надання адміністративних послуг, передає Українська правда.
За словами глави держави, в 2016 році Одеська область була другою в Україні по бюджету на дорожнє будівництво, проте не змогла освоїти близько 30% виділених коштів.
"Тільки розмовами займалися", - заявив він.
Крім того, Порошенко зазначив, що Одеська митниця, на відміну від Львівської та Івано-Франківської, не показувала перевиконання.
"З 10 місяців - до жовтня 2016 року, поки було попереднє керівництво - тільки по 1 місяцю, серпня, було перевиконання і 22 мільйони надійшло на будівництво доріг. По інших місяцях, за інформацією Міністерства фінансів і Фіскальної служби, було недовиконання. А тільки в грудні перевиконання стало на 400 мільйонів!.. Що хочете мені розповідайте, але це документ", - заявив він.
Президент також дорікнув Саакашвілі за звинувачення у перешкоджанні роботі одеського Центру надання адміністративних послуг.
"Слухайте, ніхто в країні не чув жодних складнощів з запуском Центру надання адміністративних послуг. Ніде! Спокійно, по кожному обласному центру. Тут сидять губернатори - президент хоч одним з центрів займався? Це навіть не рівень губернатора, це рівень міського голови або голови райадміністрації. І спокійно, в комфортних умовах працюють - це нове обличчя влади, тільки не в Одесі", - додав він.
У свою чергу сам Саакашвілі у відповідь на це звинуватив Порошенка у "нахабній брехні".
"Президент Порошенко нахабно брехав, коли говорив сьогодні про мою роботу в Одесі. Порошенко, який сьогодні відкрито підтримав двох місцевих бандитів: сепаратиста Труханова, що вкрав бюджет Одеси, і Урбанського, який раздерибанив обласний бюджет через Облтрансбуд, в їх же присутності, як і у присутності Ківалова, говорив про мою "корумпованість". Що може бути більш цинічно!?", - написав він у себе в Facebook.
При цьому відповісти главі держави він вирішив словами 16-го президента США Авраама Лінкольна.
"Можна дурити частину людей весь час, можна обдурювати всіх якийсь час, але неможливо всіх дурити завжди". Настав час, коли на брехню президента розвинулася алергія у всього суспільства", - додав колишній глава Одеської ОДА.

Раніше повідомлялося, що новим головою Одеської обласної державної адміністрації став переможець конкурсу на цю посаду Максим Степанов.
Нагадаємо, 7 листопада 2016-го Міхеїл Саакашвілі заявив про свою відставку з поста глави Одеської області.

Related

Політика 5032708803824313782

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item