Обшуки в Харківській міськраді: чиновників підозрюють у вимаганні хабара

Чиновники вимагали хабар за незаконне продовження оренди
Слідчі дії працівників прокуратури та Управління захисту економіки Нацполіції у Харківській міськраді пов'язані з викриттям схеми незаконного надання в оренду комунального майна міста.
"При одержанні неправомірної вигоди викрито співробітника одного з департаментів міськради, заступника керівника виконавчої служби одного з районів міста і директора однієї з юридичних фірм міста", - розповіли в прокуратурі.
Як повідомляється, у 2013 році Господарський суд області задовольнив вимоги прокуратури Харкова про розірвання договору оренди одного з нежитлових приміщень площею понад 250 кв. м на площі Небесної Сотні і його передачі Управлінню комунального майна міськради.
У свою чергу співробітники виконавчої служби і міськради прийшли до орендаря і пообіцяли допомогти вирішити питання, надавши контакти юриста-посередника, який і повинен був у цьому допомогти.
"Як виявилося, незаконне рішення питання коштувало 30 тисяч гривень, а за користування приміщенням в подальшому необхідно було платити по 6 тисяч гривень щомісяця", - йдеться в повідомленні.

Фото: прокуратура
Фото: прокуратура


Тепер вирішується питання про затримання трьох підозрюваних у порядку ст. 208 КПК України.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура прийшла з обшуком у міськраду Харкова.

Related

Гаряча новина 7060562132287442223

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item