Військові розповіли подробиці боїв біля Авдіївки

Військовослужбовці розповіли подробиці боїв біля Авдіївки

Обстріли позицій українських військовослужбовців тривали всю неділю.

Українські військові розповіли про бої в районі Авдіївської промзони, які тривають вже другу добу.

У прес-службі 72-ї Гвардійської окремої механізованої бригади повідомили, що о 4:30 ранку неділі сепаратисти почали обстріл з мінометів 120 і 82 калібрів, ствольної артилерії і стрілецької зброї в районі Авдіївки.

Після артпідготовки, в 6.30 сепаратисти почали штурм позицій ЗСУ, проте атака була відбита, і вони відступили на другу лінію оборони.

"Переслідуючи ворога, наші бійці захопили його позиції, закріпившись там і поліпшивши своє тактичне положення. За нашими спостереженнями і оприлюдненими противником даними, в результаті бою було вбито 9 окупантів, один узятий в полон, 24-300 (з них 7 важких)", - сказали в бригаді.

Крім того, був знищений один з польових командирів ДНР Грек, який був ініціатором атаки.

Після цього протягом дня тривали обстріли з мінометів і артилерії по Авдіївці, Опитному і Кам'янці, з танка - по Пісках.
"О 13.45, після обстрілів наших позицій з гранатометів різних калібрів, окупанти зробили чергову спробу вибити наших військових з позицій в районі Авдіївки, але вкотре змушені були відступити, продовжуючи обстріли", - кажуть військові.

Після цього о 16.00 сепаратисти відкрили безладну стрілянину по житлових кварталах міста. Артилерійські обстріли міста і позицій ЗСУ тривали весь вечір і ніч.

Зазначимо, за добу в АТО загинули п'ятеро військовослужбовців, а під Авдіївкою зросла кількість поранених мирних жителів.

Related

Події в Україні 8332293416780115013

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item