На Рівненщині затримали шахрая, який обманув людей майже на мільйон (+ ФОТО)



На «гарячому» його та трьох членів групи затримали у п'ятницю, 27 січня у місті Сарни, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


Раніше судимий за шахрайство 28-річний житомирянин замовляв товар на інтернет-ресурсах із використанням послуг доставки однієї з пошт. У процесі доставки товару шахрай проводив відміну оплати накладеного платежу та, використовуючи завідомо підроблені документи (паспорти громадянина України виготовленні з використанням комп’ютерної техніки) від імені продавців, у пункті призначення незаконно привласнював вантаж, у результаті чого продавцям завдавав матеріальної шкоди у великих розмірах.
За такою шахрайською схемою 12 листопада у Рівному зловмисник заволодів автозапчастинами киянина на суму понад 96 тисяч гривень. 21 листопада, використовуючи підроблені документи, він отримав посилку жителя Київської області вартістю понад 130 тисяч гривень. У грудні та січні за такою ж схемою ошукав вінничан на понад 200 та 100 тисяч гривень.

«Учора, 27 січня, кіберполіцейські спільно з працівниками Сарненського та Рівненського відділів поліції, прокуратурою міста Рівне і службою безпеки пошти затримали на «гарячому» зловмисника, який забирав вантаж з одного із відділень пошти, — повідомив начальник Поліського управління кіберполіції Олег Лепеха. — Півтори тонни волоських горіхів на загальну суму понад 312 тисяч гривень йому допомагали вивантажувати та доставити ще три члени злочинного угрупування».


Related

Гаряча новина 8662347012527156984

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item