Під Красногорівкою під час обстрілу бойовиків "ДНР" загинула дівчина

Особа загиблої встановлюється
У Донецькій області на автодорозі Красногорівка - Старомихайлівка українські військові виявили тіло жінки 25-30 років, загиблої, ймовірно, під час обстрілу бойовиків "ДНР", повідомили в поліції області.
За даними поліції, труп дівчини з осколковим пораненням ноги був виявлений ще 5 січня, однак тільки 8 січня його вдалося доставити до Мар'їнського бюро судово-медичної експертизи.
"Ймовірно, загинула 5 січня в результаті мінометного обстрілу бойовиками "ДНР" підконтрольної території України", - заявив начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.
У поліції повідомили, що загибла була одягнена в шапку чорного кольору, коричневу куртку, сіру футболку з написами, спортивні штани чорного кольору, сірі чоботи.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт). Слідство працює над встановленням особи потерпілої та обставин її загибелі.
Раніше НВ повідомляло, що 5 січня бойовики відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців на всіх напрямках, атаки фіксувалися 32 рази. За даними штабу АТО, в цей день бойовики обстрілювали Красногорівку з гранатометів і стрілецької зброї.

Related

Події в Україні 5724727625323154473

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item