Чоловік пропонував хабар прикордоннику, щоб потрапити в ДНР



Сьогодні у пропускному пункті "Мар`їнка" громадянин України, прямуючи через лінію розмежування намагався дати хабара прикордонникам.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.
"Чоловік їхав автомобілем на непідконтрольну територію. Він запропонував старшому зміни прикордонних нарядів неправомірну вигоду в розмірі 2 тисячі гривень. За це українець розраховував, що співробітники Держприкордонслужби пропустять його авто без огляду та перевірки. Натомість отримав від прикордонників категоричну відмову", - написано у повідомленні прес-служи.
Авто було ретельно оглянуто. Заборонених предметів в автівці виявлено не було.
"Правопорушника, за пропонування неправомірних коштів прикордоннику під час виконання службових обов'язків, передано співробітникам Національної поліції", - повідомляє прес-служба.
Найбільшу кількість відмов від хабарів у минулому році було зафіксовано саме на східній ділянці – понад 460 випадків, із них прикордонникам Краматорського загону громадяни пропонували хабарі близько 250 разів.
Співробітники Служби безпеки України виявили схованку з великою кількістю зброї та боєприпасів у районі проведення антитерористичної операції на Луганщині.

Related

Гаряча новина 5818581082461493805

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item