Кремль назвав нові санкції нищівними


У РФ вважають, що санкції обернуться проти всього світу

Санкції позначаться втратами для світової економіки, вважає прес-секретар Путіна.


Пропоновані групою американських сенаторів нові антиросійські санкції можуть обернутися втратами для глобальної економіки, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков. Зокрема, втрати будуть значними для енергоринку, однак російський енергетичний сектор знайде способи компенсувати можливі збитки, цитує Пєскова Інтерфакс-Україна.
"Не хотілося б гіпотетично міркувати, поки мова йде про непевну законодавчу ініціативу відомих сенаторів у США. Безумовно, хочеться сподіватися, що здоровий глузд візьме гору і все-таки вдасться вийти з піке санкційної риторики", - підкреслив Пєсков.
 
За його словами, такі рішення "завдадуть додаткової шкоди не тільки двостороннім відносинам, а й, я думаю, у плані глобальної економіки, зокрема глобального енергоринку".
 
"Можливі певні негативні наслідки і для нашої країни", - додав Пєсков.
 
"Разом з тим у російській економіці енергосектор за останні два роки довів, що він досить впевнено стоїть на ногах, що це дуже гнучка, дуже сильна система з неабияким запасом міцності", - підкреслив прес-секретар.
 
"Однак дуже хочеться сподіватися на те, що нашим колегам у Вашингтоні вдасться розсудливо і більш тверезо поглянути на ситуацію", - підсумував прес-секретар президента РФ.

Related

Події у світі 4607387935610837079

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item