У Нацгвардії відреагували на звинувачення у сепаратизмі та корупції

Нацгвардія ініціює проведення перевірки
Національна гвардія України звернулась до військової прокуратури та Служби безпеки України з проханням перевірити факти про керівників-сепаратистів та корупцію у Нацгвардії, які оприлюднив народний депутат Андрій Білецький.
"Ми вважаємо, що такий підхід дозволить уникнути непорозумінь, та забезпечить неупередженість, прозорість та об’єктивність. Зі свого боку гарантуємо всебічне сприяння та допомогу", - йде мова у повідомленні, опублікованому на сайті Нацгвардії.

Фото: НГУ
Фото: НГУ



Фото: НГУ
Фото: НГУ


Нагадаємо, що 14 січня народний депутат Андрій Білецький опублікував відкрите звернення, у якому звинуватив керівництво Національної гвардії у підриві обороноздатності держави, прямому покриванні офіцерів-сепаратистів та систематичному знищенні добровольчих батальйонів. Окрім того, нардеп пообіцяв найближчим часом розкрити корупційні схеми в Національній гвардії.
Раніше НВ повідомляло, що в окупованому Донецьку бойовики "ДНР" затримали медсестру медичного пункту військової частини 3057 Нацгвардії. У Нацгвардії наголосили, що затримана бойовиками жінка не була військовослужбовцем і за характером виконання обов'язків не мала доступу до державної та військової таємниці.

Related

Гаряча новина 5364917783341699269

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item