У МЗС Німеччини назвали умову для зняття санкцій з РФ

Реалізація мінського мирного процесу - єдиний спосіб для скасування санкцій
Скасування санкцій проти Росії залежить від прогресу в реалізації мінських угод щодо врегулювання конфлікту на сході України.
Про це заявив новий міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель, повідомляє Reuters.
На спільній прес-конференції глави МЗС Німеччини і Франції Зігмар Габріель і Жан-Марк Еро заявили, що питання скасування санкцій проти Росії в їхніх країн позиція однакова. Зокрема, Габріель заявив, що будь-які кроки для скасування санкцій проти Росії повинні бути прив'язані до прогресу в мирному процесі.
"Ми в Німеччині і Франції маємо чітку позицію щодо санкцій...Ми хочемо реалізації мінського мирного процесу... І це єдиний спосіб для скасування санкцій", - сказав Ґабріель.
Крім того, Габріель підкреслив, що Німеччина і Франція повинні виражати сильні і єдині позиції з певних питань. Зокрема, він зазначив, що Франція та Німеччина створять двосторонні робочі групи для вирішення питань по Україні і Росії.
Раніше повідомлялося, що Міністр закордонних справ ФРН Зігмар Габріель пообіцяв під час вступу на посаду всіляко підтримувати трансатлантичні зв'язки Німеччини та розповів про подальші плани.

Related

Події у світі 8317266526619528406

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item