«Авіалінії Антонова» отримали всі контракти на стратегічні перевезення від НАТО і США

Українська авіакомпанія Antonov Airlines («Авіалінії Антонова») отримала підтримку США та НАТО, які вирішили перевести всі свої контрак...



Українська авіакомпанія Antonov Airlines («Авіалінії Антонова») отримала підтримку США та НАТО, які вирішили перевести всі свої контракти стратегічних перевезень на оренду українській стороні, відмовившись від послуг російської компанії «Волга-Днепр», пише «Слово і Діло» з посиланням на французьку газету Les Echos.


31 грудня 2016 року авіакомпанія Ruslan International, створена ДК «Антонов» спільно з російською групою «Волга-Днепр», припинила своє існування. Таким чином, з 2017 року «Антонов» починає працювати самостійно під брендом Antonov Airlines.
У прес-службі «Авіаліній Антонова» кореспондентові ZAXID.NET підтвердили цю інформацію.

«Так, інформація, викладена у ЗМІ, відповідає дійсності», – повідомили у прес-службі.
Нагадаємо, що через 30 років після першого польоту Ан-225, відомого як «Мрія», незабаром може з'явитися молодший брат. Так і незавершений другий екземпляр літака має бути завершений у 2017 році на замовлення китайської фірми AICC, яка розмірковує про створення нової складальної лінії в Китаї, вдихнувши тим самим друге життя в легенду «Антонова».

Related

Економіка 8833121093415637708

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item