Міноборони: у зоні АТО поранений військовослужбовець, бойовики використовують важке озброєння

Ілюстративне фото
Міноборони України заявило про поранення одного військовослужбовця під Новозванівкою, загиблих серед силовиків немає.
Зокрема, про це повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник під час п'ятничного брифінгу.
Спікер зазначив, що обстріли з боку незаконних збройних формувань у четвер тривали на всіх напрямках, у тому числі, з використанням важкого озброєння.
На луганському напрямку минула доба почалася з обстрілу зі 152-мм гармат, за 10 хвилин бойовики випустили 50 артснарядів по українських позиціях біля села Троїцьке. В районі Новозванівки бойовики випустили 20 мінометних мін, поблизу Новотошківки і Станиці Луганської вів вогонь ворожий снайпер.





На донецькому напрямку бойовики порушили перемир'я шість разів, майже всі випадки припали на район Авдіївки та Луганське Бахмутського району. Тут вогонь вівся з мінометів, в цілому, бойовики випустили 49 мін. Ще один раз незаконні збройні формування відкривали вогонь зі стрілецької зброї у Зайцеве Бахмутського району.
На маріупольському напрямку обстріли велися по всій лінії зіткнення, від Красногорівки і Мар'їнки на півночі через Новотроїцьке, Павлопіль і Гнутове, до сіл Водяне і Широкіне на узбережжі Азовського моря. Майже всі провокації супроводжувалися вогнем зі стрілецької зброї, лише пізно вночі противник випустив п'ять мінометних мін біля Мар'їнки.
За даними штабу АТО, за минулу добу бойовики відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців на всіх напрямках, атаки фіксувалися 32 рази.

Related

Події в Україні 8141906111132156214

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item