Незважаючи на критику Кремля, США почали в Бремерхафені розвантаження своєї бронетанкової бригади

Посилення НАТО в Східній Європі спровоковане "агресивним курсом" РФ
У п'ятницю, 6 січня, в німецькому місті Бремерхафен почалося розвантаження військової техніки в рамках розміщення в Східній Європі 3-ї бронетанкової бригадної бойової групи 4-ї піхотної дивізії США.
Як повідомляє DW, транспортне судно під назвою Resolve (Рішучість) пришвартувалося в порту ще 4 січня, а судна Freedom (Свобода) і Endurance (Стійкість) повинні досягти берегів Німеччини не пізніше 8 січня.
У Бремерхафені цю бронетехніку завантажать в залізничні вагони, після чого відправлять до місця призначення через територію Німеччини і Польщі.
При цьому, за даними бундесверу, для її транспортування потрібні 900 вагонів загальною довжиною 14 кілометрів.
Основну ж частину з понад 4 тисяч військовослужбовців бригадної групи доставлять літаками у Польщу, де буде знаходитися їхня штаб-квартира.
Як зазначається, розширення військового контингенту в цьому регіоні, яке викликало різку критику Кремля, стало відповіддю на стурбованість європейських союзників США по НАТО "агресивним курсом" Росії.
Групу розіб'ють на невеликі підрозділи, які потім будуть в порядку ротації розміщені в різних країнах: очікується, що в першу чергу їх можуть прийняти Румунія, Болгарія і Литва, однак, про точні місцях дислокації в Пентагоні не повідомляють.

Related

Події у світі 2197025158810757705

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item