Наші військові відбили бойовиків та зайняли їх позиції



По Авдіївки випустили 160 градів за ніч. 
Про це у своєму Facebook розповів журналіст Роман Бочкала.
"Били не по одній-дві ракети, як уже стало звичним, а повним боєкомплектом. "Як в 14м році. Згадуємо Зеленополье". Інший мій співрозмовник, який в Авдіївці вже другий рік, сказав - "такого на моїй пам'яті ще не було". Б'ють нещадно. Дві міни розірвалися біля лікарні, в гуртожитку висипало вікна вибуховою хвилею. Промком вся здригається", - пише Бочкала.
Журанліст розповів, що в результаті контрнаступательной дій, вдалося закріпитися під Спартаком і перейти донецьку трасу в районі Царського Села.
"Тепер, кажуть бійці, головне, щоб не наказали відійти. Таке вже бувало. Взяли реально багато нових місць. Слава бійцям 72й бригади ЗСУ. 54ка теж красені - приймають бої на Світлодарськ дузі. І в Кримському знову жарко - повідомляють добровольці. Режим "тиші" Сепар більше не визнають. Мінськ відкинутий на нульову стадію. Власне, що й треба було довести. Тримаємося", - пише журналіст
Чотири польові кухні, намети та дрова для обігріву віддали бійці 72 окремої механізованої бригади в замерзаючу Авдіївку.

Related

Події в Україні 8434463387074648945

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item