Бізнес на супах принесе швидкий дохід



Бізнес на здоровому фастфуді — супах у пляшках розпочав торік киянин Тимур Близнюк. Новий тренд у формат здорової їжі – відкрито.
"Ідея прийшла спонтанно. Завжди мав проблему чим перекусити на робочому місці. Щоб це було водночас смачно,зручно і корисно, - розповідає Тимур.Власник TM Souperia та TM SoupToGoСвоєю ідеєю про відкриття закладу нового формату поділився з своїм товаришем, Олександров, який погодився стати партнеров та почав допомогати у втіленні проекта в життя.
Такого в столиці ще не було.
Презентація супів Souperia відбувся у День Києва на Софійській площі столиці. Хлопці запропонували відвідувачам меню з п'яти супів: гаспаччо, сирний, авокадо, полуниця, ківі. Причому крем-супи подавалися людям в фірмових баночках з харчового пластику.
"Нас підвела погода, два дня дощило. Але цікаво було спостерігати за позитивною реакцією людей. Люди були в захваті. Часто відвідувачі думали, що їм пропонують смузі. Але ми акцентували, що це суп, адже ні льоду, ні зайвої води туди не додавали. І люди буквально після першого ковтка відчували різницю", — розповідає Олександр. - Ми змогли продати за два дні близько 200 порцій, хоча очікували 300-350. Потім ми пропонували наші супи вже на інших міських святах. За весь час критики на адресу супів не було, хіба що хтось сказав, що страва гостровата. А інші підприємці намагалися нас копіювати. Це ми вважаємо перемогою — значить, ідея вдала".
Після вдалої спроби вирішили відкрити свою справу в торгівельному центрі "Караван"у Києві. В Суперії ми використовуємо лише професійне високотехнологічне обладнання, "Ми намагаємося робити найкращий європейський продукт котрим можуть пишатися Українці"





"Зараз в меню Souperia представлені 8 супів: гаспаччо, сирний, з лососем, гарбузовий, французький цибулевий, з болгарського перцю, грибний, шафран (від 50 гривень за порцію). Можна спробувати 5 сендвічів — з лососем, баликом, зеленню і яйцем, яблуками і сиром брі, "Бостон" (з зеленню). Середній чек в Souperia тягне на 100 грн. "Це доступний обід, адже можна замовити тільки суп — порція важить 300 гр. А можна перекусити клаб-сендвічем — порція становить близько 250 гр. Такого обіду вистачає на півдня, на собі перевірено", — розповідає Олександр.
TM Souperia – це нове направлення у форматі швидкої та здорової їжі.
"Ми робимо цей проект для людей, щоб нові тренди з'являлись в першу чергу в Україні, та стали трендом для Українців".

Related

Технології 5552244987733291222

Дописати коментар

Follow Us

Translate

Hot in week

Recent

Comments

Google+ Followers

Варто подивитись

Виберіть бажане відео, натиснувши "PLAYLIST" у лівому кутку цього програвача.

Facebook

Кількість переглядів

Яндекс.Метрика
item