Порошенко: Жодна система безпеки, крім НАТО, не зупинить агресію РФ

Порошенко закликав всі країни спільно підтримувати кібербезпека
НАТО є ефективною системою безпеки у протидії агресії, заявив президент України Петро Порошенко в інтерв'ю агентству Reuters, передала прес-служба глави держави.
"НАТО - питання не грошей, а питання безпеки. Російська агресія продемонструвала, що немає іншої системи безпеки такої, як НАТО, яка ефективно може зупинити агресію", - зазначив Порошенко.
За словами президента, останні кроки США, коли американські військові прибули в Польщу, Прибалтійські країни, є дуже важливими та ефективними.
"У цій ситуації для України і всього світу необхідно зберігати трансатлантичну єдність. І дуже важлива демонстрація ролі США як глобального лідера", - підкреслив він.
Порошенко також відзначив необхідність спільної підтримки кібербезпеки, оскільки кібератаки Росії є невід'ємною складовою гібридної війни проти всього світу.
"Кібератаки з боку Росії не тільки проти України. Це глобальна кібервійна Росії проти всього світу. Це глобальна небезпека, і світ повинен бути разом у протидії цьому", - підкреслив глава держави.
Нагадаємо, раніше обраний президент США Дональд Трамп в інтерв'ю британській газеті The Times заявив, що НАТО є "застарілою організацією". Однак при цьому він зазначив, що Альянс все одно є для нього важливою структурою.
У свою чергу міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер заявив, що слова Трампа викликають занепокоєння у членів альянсу.

Related

Події в Україні 7708819694585734915

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item