Німеччина екстрадувала в Україну підозрюваного у викраденні людини сина мера Лисичанська

Сергій Шилін-молодший
Німеччина екстрадувала в України сина мера Лисичанська Сергія Шиліна Сергія Шиліна-молодшого, якого підозрюють у хуліганстві та викраденні людини.
"Він уже в Україні, його везуть у суд для обрання запобіжного заходу", - передає Lb.ua слова прес-секретаря поліції Луганської області Тетяни Погукай.
Водночас у повідомленні на сторінці Погукай у Facebook сказано, що мешканець Лисичанська громадянин Ш. "підданий екстрадиційному арешту". Повністю ім'я та прізвище заарештованого у повідомленні Погукай не називаються.
Прес-секретар поліції Луганської області нагадала, що у серпні 2016 року у Лисичанську по вулиці Григорія Сковороди біля кафе-бару Бардак двоє громадян у стані алкогольного сп'яніння, спричинивши тілесні ушкодження 33-річному чоловіку, помістили його до багажника автомобіля Mercedes-Benz S350 TDI та поїхали з місця події.
Однак співробітники патрульної поліції Лисичанська зупинили автомобіль, який рухався у бік Сєвєродонецька. За даними фактами були відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі), ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.
Про даний інцидент повідомляли у серпні 2016 року місцеві ЗМІ, зокрема сайт Лисичанск как он есть
"Але, з метою уникнення кримінальної відповідальності гр. Ш. ухилявся від органів прокуратури, у зв’язку з чим прокуратурою Луганської області він був оголошений у розшук", - сказано в повідомленні Погукай. До розшуку був залучений підрозділ Укрбюро Інтерполу поліції Луганської області.
У підсумку, співробітники Інтерполу поліції Луганської області спільно з поліцією Німеччини затримали підозрюваного на території цієї країни та піддали екстрадиційному арешту.
Підозрюваного передали правоохоронним органам України 18 січня.
Нагадаємо, 26 серпня 2016 року колишнього мера Херсона Володимира Сальдо затримали у Домініканській республіці за викрадення людини.

Related

Гаряча новина 6217182526197156089

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item