У Мексиці закликають до бойкоту компаній зі США

Мексиканці влаштували флешмоб

У Twitter та інших соціальних мережах заклики до бойкоту американських товарів розміщуються із хештегом #AdiosProductosGringos.

 
У соціальних мережах Мексики почалася кампанія, яка закликає бойкотувати американські товари, повідомляє ВВС Україна.
 
Відзначається, що старт акції став наслідком підписання президентом США Дональдом Трампом указу про будівництво стіни на кордоні з Мексикою.
 
 
У Twitter та інших соціальних мережах заклики до бойкоту американських товарів розміщуються із хештегом #AdiosProductosGringos.
 
У соціальних мережах мексиканців закликають бойкотувати продукцію і послуги Mcdonald's, Walmart, Coca-Cola та інших американських компаній.
 
На кампанію вже відреагувала американська мережа кав'ярень Starbucks. Компанія заявила в п'ятницю, що інвестувала мільйони доларів в економіку Мексики і створила сім тисяч робочих місць по всій країні.
 
У заяві Starbucks також йдеться, що мережею кав'ярень у країні керує мексиканська компанія Alsea. Крім того, в кав'ярнях компанії у всьому світі продається кава мексиканського виробництва.
 
Нагадаємо, 25 січня Трамп підписав указ про будівництво стіни на кордоні з Мексикою і посилення міграційної політики. При цьому президент США продовжує наполягати, що вартість стіни оплатить Мексика.

Related

Події у світі 7387098834447778796

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item